Voetbal4u.be
Mis niets

Hoofdnieuws ‘We gaan Cristiano Ronaldo niet missen’

Real Madrid moet het komend seizoen zonder Cristiano Ronaldo doen. Hij koos voor een transfer naar Juventus. De nieuwe trainer Julen Lopetegui doet meer beroep op Gareth Bale. De Welshman voelt zich prima in die nieuwe situatie.

Het loopt best goed in de voorbereiding. Real Madrid versloeg Juventus met 3-1 en haalde nu ook AS Roma met 2-1 onderuit in de International Champions Cup. “Het begin is altijd moeilijk. Een nieuwe trainer heeft nieuwe ideeën en wij als spelersgroep moeten ons nog verbeteren. Het is niet makkelijk om onder een nieuwe trainer te spelen, maar in aanvallend opzicht ziet het er goed uit”, stelt Gareth Bale tegenover Real Madrid TV.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Op de vraag of Real Madrid nog een vervanger voor Ronaldo moet halen, antwoordde Bale ontwijkend: “We doen wat de trainer wil. We scoren vlot en winnen wedstrijden. We hebben zin in het nieuwe seizoen.”

In de huidige situatie vallen er ook meer speelkansen te rapen voor Dani Ceballos. “Ik heb meer zelfvertrouwen en geniet ook het vertrouwen van de trainer”, knikt de middenvelder. “Ik doe nu dingen die ik eerst niet durfde. Vertrouwen hebben vormt bijna tachtig procent van een voetballer. Mijn ploeggenoten en de trainer zien nu mijn beste versie.”

Cristiano Ronaldo was negen jaar lang dé man bij Real Madrid. Dat is wennen. Ceballos: “We spelen nu op een andere manier, kijken op een andere manier naar de bal, met meer balbezit. Dat is vanaf de eerste dag de wens van de trainer. Dit Madrid heeft veel doelpunten in huis. Bale is op dreef en we hebben ook nog Karim Benzema en Marco Asensio. We gaan Cristiano Ronaldo niet missen.”

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebookLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *