Voetbal4u.be
Mis niets

‘Vincent Kompany plukt City-pion weg voor kritieke positie bij Anderlecht’

Vincent Kompany begint na de zomer aan een nieuwe klus bij Anderlecht. Er zal veel veranderen bij de club zowel op het veld als daarbuiten. De kern van Paars-Wit zou intussen al doorgelicht zijn, en er zouden amper vier spelers zijn die zéker mogen blijven.

Dat zijn de jonkies Amuzu, Bornauw, Doku en natuurlijk toptalent Yari Verschaeren. Op versterking is het nog even wachten, maar Kompany zou alvast wel iemand meenemen van City.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

Zo weet Het Nieuwsblad namelijk dat de Rode Duivel waarschijnlijk een fysiektrainer zal meenemen van bij City. Die moet dan de vervanger worden van Alessandro Schoenmaker, die naar Ajax trekt.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!