Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie VAANVOND NATIONS LEAGUE: Bookmaker wijst favoriet tussen Belgie en Zwitserland aan!

Vanavond spelen de Rode Duivels een wedstrijd tegen Zwitserland in de strijd om de Nations League. Om 20.45uur trappen beide partijen af. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Breng dan eens een bezoekje aan het wedkantoor van Unibet.BE. Zij hebben momenteel een leuke bonus lopen. Wanneer je nu vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst een 200% welkomstbonus tot 80 euro kado. Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Een leuke manier om te beginnen natuurlijk. Klik nu hier om een account aan te maken en zet je voetbalverstand om in winstgevende voorspellingen!

De notering van Unibet voor deze wedstrijd zijn als volgt:

  • Belgie wint: 1,51
  • Gelijkspel: 4,50
  • Zwitsterland wint: 7,10

Mocht je dus willen inzetten op winst voor de Rode Duivels en hier je 80 euro bonus op willen inzetten? dan zou je zomaar 80 x 1,51= 120,80 kunnen winnen! En dit met je 80 euro bonusgeld! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer van deze buitenkans!!

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *