Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie ‘Twee grote transferklappers voor Club Brugge?’

Dit seizoen huurde Anderlecht Matej Mitrovic van het Turkse Besiktas. Mochten de Brusselaars hem definitief willen inlijven dan moet er 4,5 miljoen euro voor hem betaald worden. Club Brugge probeert de prijs nog te drukken maar Besiktas heeft nu eindelijk klaarheid geschonken over hun plannen met Mitrovic.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

De Turkse topclub rekende eerst nog op hun Kroatische verdediger omdat het toch nog potentieel in hem zag. Dusko Tosic, basisspeler bij Besiktas, zou deze zomer de club verlaten en de Turken zouden Mitrovic als nieuwe leider in de defensie overwegen. Club Brugge twijfelt ook nog over Mitrovic en dan vooral over de vraagprijs van 4.5 miljoen euro.

Maar volgens het Turkse Az Once Oldu is het nu een zekerheid dat Besiktas Mitrovic wil laten gaan, dat laat onderhandelingsruimte voor een betere aankoopprijs voor Club Brugge. Ook de Oekraïnse doelman Denis Boyko zou Besiktas mogen verlaten, Club Brugge aasde deze wintermercato nog op hem. 2 vliegen in één klap voor de kampioen?

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebookLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *