Voetbal4u.be
Mis niets

Transfer Eden Hazard naar Real Madrid zorgt voor uithaal vanuit Barcelona

Eden Hazard speelt volgend seizoen in het tricot van Real Madrid. Niet iedereen is daar even blij mee zo ook niet voormalig voorzitter van Barcelona Joan Laporta.

“Ik vond het zelf niet leuk om de portefeuille uit te halen en mijn jeugdacademie te negeren. Dat is niet het model dat ik vertegenwoordig. Bij Barcelona hadden we lang een andere filosofie, waarbij we naar spelers zoeken voor de jeugdacademie. Trouwens, deze manier van ‘naar de markt gaan’ garandeert niets, want wij wonnen dit jaar La Liga terwijl Real Madrid niks pakte. Het bewijst dat ze niet in de jeugd vertrouwen”, verklaarde hij aan AS.

ALLEEN VOOR NIEUWE KLANTEN! KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DINSDAG WINT VAN SCHOTLAND!!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

Al had hij voor Hazard zelf alleen maar lof. “Hij is een fantastische voetballer en zal La Liga zonder twijfel competitiever maken. Maar Real Madrid moest de markt op om nieuwe spelers te halen, dat blijkt.”Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!