Voetbal4u.be
Mis niets

“Standard Luik legt 25 miljoen euro op tafel voor Belgisch duo”

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio zou Standard Luik een akkoord hebben bereikt over de transfers van Zinho Vanheusden en Xian Emmers. Zij staan onder contract bij Inter Milaan maar komen daar niet in de plannen voor.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

Daarnaast heeft Inter heeft voor 30 juni 45 miljoen euro nodig om de regels van de Financial Fair Play niet te overtreden. Hij spreekt van een deal die in totaal 25 miljoen euro waard zou zijn. Dat zou wel héél erg veel geld zijn, want Standard is geen club die transfers van zelfs boven de 5 miljoen euro realiseert. Het valt af te wachten of deze informatie dus de waarheid is…Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!