Voetbal4u.be
Mis niets

SORRY! Lukasz Teodorczyk excuseeert zich bij fans Club Brugge

In zijn periode bij Anderlecht kwam de Poolse spits Lukasz Teodorczyk een paar keer negatief in het nieuws. Zo kwam hij niet opdagen voor het Gouden Schoen gala en stak hij een keer zijn middelvinger op naar de fans van Club Brugge.

“Dat ik niet op dat gala was, had met een slechte communicatie te maken”, stelt de huidige aanvaller van Udinese in een interview met het Poolse Przeglad Sportowy. “Ik was niet de hoogte en keerde terug naar Polen. Toen ik op de hoogte werd gebracht, was het te laat.”

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Tegenover de fans van Club Brugge wilde Poolse spits zich zelfs excuseren. “Wat de gebaren naar de fans van Club Brugge betreft: ik liet mezelf provoceren. Wat zij toen deden, kon niet door de beugel, maar daar schreef niemand over. Ze beledigden ons, spuugden en gooiden bier naar ons. Maar ik verontschuldig me wel voor de middelvinger. Ik reageerde overdreven.”Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *