Voetbal4u.be
Mis niets

“Sommigen zijn met iets anders bezig bij Club Brugge”

De woede was groot gisteren bij Club Brugge. Ze verloren op bezoek bij Waasland-Beveren met 2-1. De spelers waren na de wedstrijd bijzonder hard voor zichzelf en elkaar en ook Ivan Leko spaarde de kritiek niet.

Zo gaf hij toe dat zijn spelers er niet helemaal met hun hoofd bij waren. “Of mijn spelers wel even gemotiveerd waren als anders? De voorbereiding was in elk geval dezelfde als die op Dortmund of Atlético Madrid. Iedereen wist perfect wat-ie moest doen of wie van hen gevaarlijk was. Natuurlijk is de motivatie groter voor de Champions League. Da’s menselijk”, stelt hij in Het Laatste Nieuws.

facebook DAG 8! WIN tickets voor Club Brugge – Genk!!!!!

Maar de Kroaat lijkt wel te insinueren dat er een paar rotte appels in zijn groep zitten. “En tegelijk mag dat niet bij een topclub. Decompressie is een woord dat voor mij niet bestaat. (zucht) 80… 90% van mijn groep is fantastisch. Zij willen altijd en overal winnen. Maar sommige spelers zijn met iets anders bezig. Voor Beveren voelen ze zich niet honderd procent, maar spelen we tegen Dortmund, dan is iedereen driehonderd procent fit. Dat kan niet, maar is ook de realiteit.”Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *