Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie ‘RSC Anderlecht wil topspits, Luc Devroe maakt werk van grote naam’

RSC Anderlecht wil volgend seizoen weer indruk maken op de nationale velden. Onder andere een nieuwe spits staat op het lijstje van de Brusselaars.

Volgens Het Nieuwsblad maakt sportief directeur Luc Devroe daarom werk van een grote naam. Zo zou hij de Argentijn Facundo Ferreyra naar het Astridpark willen halen. Deze 27-jarige Argentijn doet het al jaren erg goed bij Shakhtar Donetsk en leidde zijn ploeg het voorbije seizoen zelfs als topschutter naar de titel in Oekraïne. Ook Europees liet hij al fraaie dingen zien, toch draaide zijn huurbeurt aan Newcastle United van drie seizoenen geleden uit op een tegenvaller.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Om die reden zou Ferreyra momenteel mikken op een grote ploeg uit een iets kleinere competitie. En hoewel er veel meer interesse heerst, met name van SL Benfica en Fenebahce, zijn de Brusselaars niet bij voorbaat kansloos. De Argentijn is komende zomer immers een vrije speler en dus moet er geen transfersom betaald worden, waardoor er meer budget is om hem een aantrekkelijk loon aan te bieden.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *