Voetbal4u.be
Mis niets

Rode Duivels grijpen opnieuw de macht, Johan Boskamp heeft ferme waarschuwing: “Stelde geen reet voor”

Succes voor de Rode Duivels. Vanwege de overwinning op zowel Schotland als IJsland komen ze weer op nummer één op de wereldranglijst. Op die plaats stonden we enkele jaren geleden ook al eens, nu nemen we het dus opnieuw over van Frankrijk – zij het met dank aan de punten na de komma. De Rode Duivels zelf gaven al aan liever eens een toernooi te winnen dan gewoon op nummer 1 te staan, maar het toont toch aan dat er heel wat kwaliteit in de rangen zit.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

Al zit daar ook meteen een valkuil in? “Er zit zoveel kwaliteit in dit team”, beseft ook Johan Boskamp in zijn analyse bij VTM. “Alles gaat zo makkelijk, dan ga je soms uit stand voetballen en zit er geen beweging meer in. Tegen IJsland zag je dat ook: als Eden Hazard de bal had, kwamen de IJslanders zelfs zonder bal niet meer terug.”

“En dus was het soms ook wat slowmotion bij de Belgen … Ze mogen dit niet gaan meenemen naar wedstrijden tegen de toplanden toe, want IJsland stelde geen reet voor en tegen toplanden zal het toch andere koek zijn.”Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *