Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie Roberto Martinez: “Dat verdienen mijn spelers niet”

Het is de Rode Duivels dit Wk niet gegund. Een WK-finale spelen. Het beste wat Belgie nu nog kan bereiken is een derde plaats. Bondscoach Roberto Martinez wil er nog voor gaan.

In die kleine finale wacht zaterdag Kroatië of Engeland. “We stappen met opgeheven hoofd van het veld”, zegt Martinez tegen Sporza. “Ik kan niet meer vragen van mijn spelers. De ontgoocheling is uiteraard heel groot, maar we moeten die proberen weg te spoelen. We spelen nog één wedstrijd en willen het WK graag met een positieve noot afsluiten. Mijn spelers verdienen het niet om met een negatief gevoel naar huis te gaan.”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR ENGELAND – KROATIE!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

België beet zich stuk op de verdedigende Fransen, waar Samuel Umtiti het enige doelpunt maakte. “Het was een gesloten wedstrijd. Jammer genoeg voor ons heeft Frankrijk het verschil gemaakt op een stilstaande fase.”

“Een detail heeft de wedstrijd beslist. We hebben tot de laatste snik gevochten om weer in de wedstrijd te komen. Je hebt ook wat geluk nodig, met een bal die misschien eens goed valt in de zestien.” “In voetbal heb je altijd een winnaar en een verliezer”, besluit de Spaanse bondscoach van de Rode Duivels.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *