Voetbal4u.be
Mis niets

Racing Genk heeft voordeel op Club Brugge: “Geen cadeautjes voor Blauw-Zwart”

Genk heeft zich afgelopen week een goede zaak gedaan door te winnen van directe concurrent Club Brugge. Ze staan nu weer met vier punten voorsprong op de Blauw/Zwarten. Komende speeldag wordt cruciaal in de strijd om het kampioenschap.

Want dan staan zowel Genk als Club voor een loodzware verplaatsing tegen de twee andere ploegen die tot dusver 9 op 12 pakten. De leider moet immers op bezoek bij Standard, dat vrijdag een halfuurtje vertrouwen tankte tegen Anderlecht en door het stopzetten van die wedstrijd ook nog eens goed uitgerust is. Club speelt op Paasmaandag dan weer op het veld van Antwerp. De Great Old zet ook in deze PO’s een uitstekende organisatie neer en er lijkt nog geen sleet op de fysieke krachten van Bölöni’s manschappen.

MEESPELEN IS GRATIS! VOORSPEL VANAVOND 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN WIN 50.000!!

BUITENKANSJE! facebook

Twee zware wedstrijden dus, maar analist Jacky Mathijssen ziet daarbij wel een bepaald voordeel voor Genk. “Ze staan allebei voor moeilijke uitmatchen. Maar er is een verschil. Racing zou kunnen leven met een puntje op Sclessin, maar Club kan het zich niet veroorloven om één op zes te pakken, dus moet het winnen op Antwerp. Iedereen weet: dat is geen cadeau”, klonk het bij Het Belang van Limburg.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *