Voetbal4u.be
Mis niets

‘Paars/Wit geconfronteerd met groot probleem op mercato’

Anderlecht wil er komend seizoen weer staan na een zeer slecht afgelopen seizoen. Er zal veel moeten veranderen binnen de spelersselectie. Maandag gaan ze weer in training maar voorlopig wel zonder aanwinsten in de spelersgroep.

De grootste en tot dusver enige aanwinst, speler-trainer Vincent Kompany, geniet net zoals de andere internationals nog van een extra weekje vakantie. Voorts laat verdere versterking nog op zich wachten en daar is volgens Het Laatste Nieuws een goede reden voor. “Het is wachten op de eerste uitgaande en inkomende transfer, in die volgorde. Want dat Anderlecht eerst moet verkopen, vooraleer het kan/wil toeslaan op de transfermarkt, is zeker”, schrijft de krant.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

In afwachting van die uitgaande transfers, wordt dus een pak volk verwacht op de eerste training. Er keren immers ook nog een elftal verhuurde spelers terug naar de club, waarvan weliswaar een aantal internationals. Zelfs Adrien Trebel en Dennis Appiah, die nadrukkelijk worden gelinkt aan FC Nantes, zouden present moeten tekenen. De eerste trainingsdagen dreigen dus nogal chaotisch te verlopen, men hoopt dat ‘Operatie Grote Kuis’ niet te lang zal aanslepen.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *