Voetbal4u.be
Mis niets

‘Oorzaak voor arrestatie Lokeren-trainer Peter Maes bekend’

Peter Maes werd onlangs door de politie opgepakt in de operatie Propere Handen. Inmiddels lijkt de oorzaak voor zijn aanhouding bekend.

Volgens Het Nieuwsblad zou Maes, net als Club Brugge-trainer Ivan Leko, betalingen met zwartgeld hebben ontvangen via (rekeningen van) Veljkovic. De krant beweert ook dat de coach al voor het weekend een uitnodiging had gekregen om te komen spreken met de speurders. “Het verklaart mogelijk waarom Maes na de wedstrijd van vorige zaterdag op Antwerp een afwezige indruk maakte en de persconferentie met “darmklachten” had verlaten”, klinkt het.

facebook SUPERTIP!! VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! Win €50.000 met jouw voorspelling!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Een complete verrassing is de arrestatie van Maes overigens niet, hij werkte namelijk al jaren intensief samen met Veljkovic. Toch reageert zijn entourage verbaasd en blijft men in de onschuld van de Limburger geloven. “Ik steek mijn hand in het vuur voor Peter. Hijzelf heeft niets gedaan dat niet door de beugel kan. Alleen is het zo dat de hele voetbalwereld met makelaars werkt. Wat er dan achter de schermen gebeurt, daar heb je als speler of trainer geen zicht op”, stelt zijn vaste keeperstrainer Erwin Lemmens, die hoopt dat Maes dinsdagnamiddag alweer op het trainingsveld zal staan. In ieder geval bracht hij de nacht in de cel door, dinsdagvoormiddag volgt wellicht zijn verhoor …Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *