Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie ‘Olivier Deschacht duikt plots op bij onverwachte club’

Na jaren trouwe dienst bij RSC Anderlecht kreeg Olivier Deschacht geen nieuw contract aangeboden. Op zijn 37ste wil hij nog niet stoppen en dus is hij opzoek naar een nieuwe werkgever.

Deschacht werd de voorbije weken al aan verschillende ploegen gelinkt. Zulte Waregem is een optie, maar daar zou eerst financiële ruimte gecreëerd moeten worden. Bij KV Kortrijk zou hij dan weer gebruikt worden als linksback en dat ziet hij zelf niet zitten. En rond Antwerp tot slot, is het nu al even erg stilletjes. In afwachting van een oplossing moet Deschacht zijn conditie zelf zien te onderhouden en dat deed hij vooral aan de hand van boslopen. Maar om de verveling te doorbreken heeft hij nu een alternatief gevonden.

facebook ZONDAG CLUB BRUGGE – STANDARD LUIK!! Wed op jouw favoriet voor de SUPERCUP & ontvang een €5 free bet voor elke goal zij scoren! KLIK HIER VOOR MEER INFO!! facebook

Zo meldt Het Laatste Nieuws dat Deschacht momenteel mee traint met amateurclub Lochristi. De verdediger kende daar al verschillende spelers en bestuurslui, het contact was dus snel gelegd. Het is wel niet de bedoeling dat hij vast bij Lochristi aan de slag gaat. Indien er geen nieuwe club gevonden wordt, hangt Deschacht volgens HLN zijn schoenen gewoon aan de haak.
Mis géén enkel nieuwtje van VoetbalNieuws:

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebookLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *