Voetbal4u.be
Mis niets

MORGEN DE WEDSTRIJD VAN HET SEIZOEN! Wie denk jij dat de winst gaat pakken

Zondag om 18.00uur staat de wedstrijd van het jaar op het programma. Genk speelt dan in eigen huis tegen Club Brugge in de strijd om het kampioenschap. Brugge is koploper KRC Genk op slechts één punt genaderd en kunnen dus bij winst de koppositie overnemen. Een cruciale wedstrijd dus waar de spanning hoog zal zijn.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Play-Offs live uit te zenden via hun website. Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers natuurlijk. Daarnaast bieden ze je na registratie ook een 200% tot 80euro welkomstbonus aan. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 euro en Unibet.BE stort er dan 20 euro bovenop. Of denk gelijk groot en stort 40 euro en dan storten ze er 80 euro voor je bovenop! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze wedstrijd!

Zie hieronder de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Genk wint: 2,25
  • Gelijkspel: 3,65
  • Club Brugge wint: 3,00

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje na 90 minuten voetballen? En hier je bonusgeld van bijvoorbeeld 80 euro voor inzetten? Dan zou je zomaar 80 x 3,65= 292,00 euro kunnen pakken! Zou dat even lekker zijn!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!