Voetbal4u.be
Mis niets

Mbaye Diagne betrokken bij incident: ‘fotograaf bij de keel gepakt’

Mbaye Diagne de kersverse nieuwe aanwinst van Club Brugge is naar verluidt betrokken geraakt bij een incident. Volgens kenners is hij wel een speler ‘met een handleiding’ en dat blijkt nu eens te meer.

Diagne maakte van de interland-break gebruik om zijn verhuis van Istanbul naar Brugge in goede banen te leiden. Maar tijdens zijn tripje naar Turkije zou het tot een incident zijn gekomen. Zo meldt het Turkse medium Haber dat Diagne in een shoppingcenter ging lunchen in het gezelschap van enkele vrienden. Tijdens hun etentje werd hij van op een bepaalde afstand echter constant gefotografeerd en dat was blijkbaar niet naar zijn zin.

VANAVOND SCHOTLAND – BELGIE! KRIJG MAAR LIEFST 10KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DEZE MATCH WEET TE WINNEN!

ONGEKENDE PROMOTIE! ONTDEK HET HIER! facebook

Diagne zou naar de fotograaf, wellicht een toevallige voorbijganger al hebben sommige bronnen het over een ‘journalist’, zijn toegelopen en vervolgens kwam het tot een pittige discussie. Daarop zou een lid van zijn entourage de fotograaf zelfs bij de keel hebben genomen. Diagne zelf wist de smartphone waarmee de foto’s werden gemaakt te bemachtigen en wiste de beelden meteen. Uiteindelijk moesten enkele security-agenten komen bemiddelen en gaf hij de smartphone weliswaar ongeschonden terug.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!