Voetbal4u.be
Mis niets

Marc Degryse: “Club Brugge mag heel fier zijn”

Club Brugge zorgde gisteren voor een grote stunt door met 2-2 gelijk te spelen in en tegen Madrid. Het had zelfs nog mooier kunnen doordat ze op een 0-2 voorsprong kwamen. Analist Marc Degryse vindt dat de Blauw/Zwarten een puike prestatie hebben geleverd.

“Kleine dingetjes hebben ervoor gezorgd dat ze geen geschiedenis schrijven. Die ene keer dat Deli een kopduel verloor bijvoorbeeld. Of het doelpunt van Ramos, waarbij ik me ondanks de lijn van de VAR niet van de indruk kan ontdoen dat het buitenspel was. En dan was er nog die kans van Schrijvers”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

Club deed een goede zaak voor de derde plaats. “‘t Was een geweldige prestatie van Club, eentje waar ze heel fier op mogen zijn. Uiteindelijk leggen ze hier ook de basis voor de jacht op de derde plaats, want nu is het ondanks de prestatie nog te vroeg om over een mogelijke tweede plaats te spreken.”

 Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!