Voetbal4u.be
Mis niets

Marc Coucke zorgt voor nieuwe twist binnen Anderlecht

Anderlecht is bezig met een zeer zwak seizoen. Het is afzien voor de nieuwe voorzitter Marc Coucke. Toch is de verwachting dat het allemaal wel goed gaat komen met Paars/Wit. Maar dan zal er wel iets moeten gebeuren.

Zo wil Marc Coucke nog steeds de kapitaalsverhoging van 35 miljoen euro doorvoeren. Echter willen de dochters van ex-voorzitter Roger Vanden Stock, Claire en Julie, niet meestappen in dat verhaal. Zij hebben volgens Het Nieuwsblad het voorstel van Coucke naast zich neergelegd. Zij behielden een symbolisch pakket van vijf procent aandelen in de club, gezien het aandeel van hun familie sedert 1969. Dat ze dat niet zien zitten, lijkt door Coucke zelf te komen.

VANDAAG EN MORGEN! VOORSPEL 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN PAK €50.000!!

MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

De krant weet namelijk dat hij niet bepaald in de bovenste schuif ligt bij de familie Vanden Stock. Roger komt zelfs niet meer naar de thuiswedstrijden kijken. Dat zij niet mee willen investeren is echter niet zo’n probleem voor Anderlecht zelf. Hun aandelen zullen dan onder de vijf procent gaan, en op termijn gewoon zelfs verdwijnen.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *