Voetbal4u.be
Mis niets

Marc Coucke heeft goed transfernieuws voor Anderlecht

Anderlecht speelt zondagavond tegen AA Gent in de PO1. Zelfs als ze deze wedstrijd winnen blijft een Europees ticket ver weg voor de Brusselaars. En dit kan de nodige gevolgen hebben voor de club.

Sterke man Michael Verschueren liet eerder al verstaan dat het missen van Europees voetbal een grote invloed zou hebben op de begroting. En dat kan voorzitter Marc Coucke alleen maar beamen. “We gaan moeten zien hoe we dat managen. Als ge zes nieuwe sponsors vindt voor mij, zal ik heel blij zijn. Gelúkkig hebben wij van dag één gezegd dat we niet wilden besturen afhankelijk van kwalificatie voor de Champions League – we hadden nu nogal in de shit gezeten”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

UNIBET BET BUILDER! WIN €5.000 MET JOUW UNIEKE WEDDENSCHAP!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Gebrek aan Europees voetbal zou ook de transferplannen flink in de war kunnen sturen, het maakt de club een pak minder aantrekkelijk voor nieuwe spelers. Maar wat dat betreft heeft Coucke goed nieuws. “Ik ben blij als ik hoor van Michael dat de namen met wie we bezig zijn niet afgeschrikt worden door de sportieve resultaten – da’s goed nieuws.”Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook