Voetbal4u.be
Mis niets

‘Manchester United legt smak geld klaar voor partner-in-crime Lukaku’

Manchester United speelt dit seizoen nog niet bepaald de pannen van het dak. De gedachten gaan dan ook uit naar versterking. Volgens de krant Olé wil José Mourinho de selectie een impuls geven met de komst van een speler van 110 miljoen euro.

Zoveel zou de Premier League-topclub namelijk aan Internazionale moeten betalen om zich te verzekeren van de handtekening van de Argentijnse superspits Mauro Icardi. De goalgetter wordt nu al een paar jaar in verband gebracht met een vertrek uit het Giuseppe Meazza, maar nog geen enkele van de geïnteresseerde clubs toonde zich voorlopig bereid.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

Vertrekt Icardi daadwerkelijk naar Old Trafford, dan wordt het interessant om te zien hoe Mourinho zijn ploeg neer gaat zetten. United heeft immers al de beschikking over Romelu Lukaku, die hoogstwaarschijnlijk mag blijven staan. Een tweemansvoorhoede die bestaat uit de Rode Duivel en de Argentijn staat ongetwijfeld garant voor heel veel doelpunten, maar we hebben het wel over spelers die beschikken over dezelfde soort kwaliteiten …Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *