Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie Luc Devroe vond hem te duur, Marc Coucke niet

Luc Devroe is volgens vele schuldig aan het slechte transferbeleid van Anderlecht. Maar is die conclusie eigenlijk wel terecht?

Je zou kunnen stellen dat een manager ook maar moet roeien met de beschikbare riemen. Een vlieger die niet opgaat als je 8 miljoen euro op tafel kwakt voor Bubacarr Sanneh. Ognjen Vranjes kwam voor ruim 3 miljoen euro.

facebook ZONDAG ZWITSERLAND – BELGIE!!! Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET plus een 25% winstverhoging!! (WOW!!!) facebook

Volgens Het Laatste Nieuws had Devroe bedenkingen. Hij vond Sanneh te duur. Marc Coucke wou de Gambiaan er echter bij en drukte door.

Dat was niet het enige dossier waarin Coucke zich liet gelden. Ook Lazar Markovic wilde hij er absoluut bijhalen. De Serviër vroeg echter een salaris van maar liefst twee miljoen euro. Dat was iets te gortig voor Devroe.

facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *