Voetbal4u.be
Mis niets

Laszlo Bölöni razend op ‘Antwerp-vedetten’

Antwerp-trainer Laszlo Bölöni is niet te spreke over de prestatie van zijn ploeg. Ze verloren de oefenpot tegen FC Augsburg namelijk met 3-1. “De ploeg die we ‘de vedetten’ kunnen noemen (die het eerste uur speelden, nvdr.) is volledig door de mand gevallen. Ze zijn vernield door hun vedettisme. Dat is écht enerverend”, citeert Gazet van Antwerpen de Roemeense trainer.

Hij bracht deze spelers in stelling: Bolat – Buta (60’ Opare), Arslanagic (60’ Seck), Van Damme (60’ Batubinsika), Juklerod (60’ Quirynen) – Borges (60’ Nazaryna), Lamkel Zé (60’ Nöstlinger), Refaelov (60’ Hairemans) – Owusu (60’ Bernier), Mbokani (60’ Bolingi), Baby (60’ Rodrigues).

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Voorzitter Paul Theyskens en sportief directeur Luciano D’Onofrio volgden de wedstrijd live en zagen ook dat het niet goed was. Na 58 minuten was het 3-0, met twee goals van de Ijslander Finngobason (ex-Lokeren) en een own-goal van Jelle Van Damme.

“Kijk, ook al heb je het gemaakt als voetballer, dan nog moet je beseffen dat je geen extra rechten hebt”, vervolgt Bölöni. “Je hebt zelfs meer verantwoordelijkheden. Ik praat dan over Bolat, Van Damme, Mbokani, Owusu, Lamkel Zé,… Alle grote namen eigenlijk.”

“Ze moeten weer op hun plaats gezet worden”, gromt Bölöni. “Ze moeten hun werk doen waarvoor ze betaald worden. En niets meer.”Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!