Voetbal4u.be
Mis niets

Jelle van Damme: “Er is interesse van andere teams”

Het contract van Jelle van Damme bij Royal Antwerp verloopt aan het einde van het seizoen. De 35-jarige verdediger hoopt op een verlenging bij ‘The Good Old’.

“Iedereen weet dat ik me hier goed voel”, aldus Jelle Van Damme Het Laatste Nieuws. “Normaal gezien zal Luciano (D’Onofrio, technisch directeur, red.) me wel contacteren. We hebben het er al eens een beetje lachend over gehad, maar niet officieel. We voelen mekaar wel aan. Ze weten welke richting ik uit wil.”

facebook WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

“De kans dat ik blijf, is 80 tot 90 procent. Als hij me een nieuw contract aanbiedt aan de voorwaarden die ik nu heb, zet ik meteen mijn krabbel. Dat kan jaar per jaar bekeken worden wat mij betreft. Uit een gesprek met mijn manager bleek dat er interesse is van andere teams, maar dat is zeker niet mijn prioriteit. Ik zit hier graag, maar ga ook niet achter hun gat lopen.”

Antwerp FC legde in de zomer van 2017 200.000 euro neer voor Jelle Van Damme. Dit seizoen zit de 35-jarige centrale verdediger aan 18 wedstrijden in de JPL.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *