Voetbal4u.be
Mis niets

‘Genk wil na Theo Bongonda nog drie toptransfers afronden’

De kans is aanwezig dat KRC Genk vandaag de komst van Theo Bongonda bekend gaat maken. Maar het zal niet alleen bij deze ene aanwinst gaan blijven deze zomer. De Limburgers hopen de komende weken nog drie aanwinsten voor te stellen.

Benjamin Nygren kwam onlangs een bezoek brengen aan Genk en had ook goede gesprekken met het bestuur. Hij wil nu nog een keer met Felice Mazzu aan tafel zitten. Tussen Göteborg en Genk is er al een akkoord over de prijs: 4,5 miljoen euro. Dat weet Het Laatste Nieuws.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

Op het middenveld hoopt de landskampioen snel Patrik Hrosovsky weg te halen bij Viktoria Plzen en voorin is de jonge aanvaller Robert Bozenak van Zlina een topkandidaat. Cristian Benavente lijkt niet naar Genk af te zakken, ook al wil Mazzu hem er graag bij. De middenvelder kost 5 miljoen euro en dat is te veel volgens Genk en zijn loon is ook aan de hoge kant.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!