Voetbal4u.be
Mis niets

Genk kreeg lucratief bod binnen op Junya Ito

KRC Genk heeft deze zomer een mooi bod binnengekregen voor de Japanner Junya Ito. Hij speelt pas sinds januari voor de regerend landskampioen en sindsdien is zijn waarde spectaculair vermeerderd.

“Voor Ito kregen we een aanbieding die heel dicht bij de dubbele cijfers zat, maar waarvan we toch beslist hebben dat die met ons de Champions League in gaat. We gaan niemand laten gaan na amper zes maanden”, vertelt technisch directeur Dimitri de Condé in Sport/Voetbalmagazine.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Ook Samatta bleef ondanks enkele stevige aanbiedingen. “Er was forse interesse uit Rusland, maar Ally wou dat niet. Ook een bod van een goeie Franse middenmoter woog voor hem niet op tegen de Champions League. Er was ook nog Galatasaray, maar hij wilde graag naar een topvijfcompetitie, liefst naar Engeland. Ik gun Ally die stap, maar vandaag was dat bod er niet.”

 Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!