Voetbal4u.be
Mis niets

‘Frank Arnesen TD van Anderlecht is al rond met nieuwe trainer’

Het is crisis bij Anderlecht. Voor het volgende seizoen is een grote kwaliteitsinjectie nodig op sportief gebied maar ook op directie-niveau zal er waarschijnlijk het één en ander gaan veranderen. Zo is de kans niet groot dat Fred Rutten volgend seizoen nog aan het roer zal staan bij Paars/Wit.

Volgens analist Aad de Mos staat zijn opvolger al vast. “Rutten beschikt niet over de flexibiliteit om in een moeilijke competitie als de Belgische het verschil te maken. Hij zal niet veel wedstrijden winnen in de play-offs en voor de supporters en de beleidsmakers zal het dan automatisch zijn schuld zijn. Volgens mij is Arnesen al rond met die Deense coach die ze afgelopen winter al wilden, Kasper Hjulmand. Of ik daar zeker van ben? Het is een buikgevoel”, klinkt het bij Humo.

MEESPELEN IS GRATIS! VOORSPEL VANAVOND 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN WIN 50.000!!

BUITENKANSJE! facebook

Een nieuwe trainer dus, maar die moet natuurlijk wel het juiste spelersmateriaal krijgen. Ook wat dat betreft is er volgens De Mos een pak werk. “Zodra Coucke is rechtgekrabbeld, zal hij weer van voor af aan moeten beginnen. Van de keeper tot de spits: alles moet op de schop. Als de vis stinkt, moet je aan de kop beginnen: dat heb ik in het voetbal geleerd. Soms moet je eerst de bodem raken voor je weer naar boven kunt kijken.”Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *