Voetbal4u.be
Mis niets

Dries Mertens duidelijk over zomertransfer naar Anderlecht

Aan het eind van dit seizoen loopt Dries Mertens uit zijn contract bij Napoli. Zijn oude club Anderlecht zou hem dolgraag willen terughalen maar de aanvaller heeft slecht nieuws.

“Zeg nooit nooit, maar ik denk eerlijk gezegd niet dat ik mijn carrière in België zal beëindigen. Ik zal open kaart spelen: ik lig hier nog zeven maanden onder contract en ik weet in deze fase niet waar ik volgend seizoen zal zitten. Ik weet alleen dat ik alle mogelijkheden een voor een zal bestuderen. Verlengen of vertrekken? Ik sluit niets uit”, zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine.

Mertens vindt dat Vincent Kompany meer steun moet krijgen. “Maar het ging dus over de Belgische competitie. Ik vind het fantastisch dat die jongens terugkeren. Daarom zou ik willen vragen om hen niet te bekritiseren en iemand als Vincent Kompany de tijd te geven om te doen waar hij voor gekomen is.”Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zondagmiddag om 15.00uur staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Kazachstan en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!