Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie DIKKE TRANSFER!!!! ‘Thibaut Courtois rondt toptransfer meteen na WK af’ (BREAKING!!)

Het Spaanse televisieprogramma El Chiringuito de Jugones weet het zeker. Thibaut Courtois speelt volgend seizoen voor Real Madrid.

De Koninklijke betaalt naar verluidt slechts 35 miljoen euro, wellicht aangevuld met bonussen, aan Chelsea om het nog één jaar doorlopende contract van Courtois af te kopen. Daarmee heeft de doelman zijn droomtransfer te pakken. De kinderen van Courtois wonen immers in Madrid en de keeper maakte er de laatste maanden geen geheim van dat hij om die reden naar de Primera División wilde verkassen.

facebook SUPERTIP!! BELGIE – ENGELAND KAN JOU ZATERDAG EEN LEUKE SMAK GELD OPLEVEREN!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! 10X JE INZET BIJ WINST VOOR BELGIE!! facebook

Chelsea wilde Courtois eigenlijk niet kwijt, maar besloot toch mee te werken omdat de Rode Duivel zijn tot medio 2019 doorlopende contract niet wilde verlengen. Nu houden de Londenaren toch nog een bepaalde transfersom over aan de sluitpost. De transfer wordt na het WK in Rusland officieel naar buiten gebracht. Courtois speelt zaterdag eerst nog de troostfinale met de Rode Duivels, Engeland is dan de tegenstander.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebookLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *