Voetbal4u.be
Mis niets

Dieumerci Ndongala beschuldigd van winkeldiefstal: “Een schande”

Een aparte middag deze dinsdag voor Dieumerci Ndongala. De Genk-speler ging even shoppen in Vilvoorde en werd staan de gehouden vanwege winkeldiefstal.

“Ik ging wat spullen kopen in H&M, voor de kinderen”, doet de Congolees op zijn Instagramverhaal onthutst zijn relaas terwijl hij enkele agenten filmt. “De mevrouw van de winkel heeft hen gebeld. Ik ben gefouilleerd en mijn zak werd gecheckt. Maar ik heb niks gestolen. Dit is een schande. Dit laat ik niet zo. Ze zochten een zwarte met dreadlocks”. Uiteindelijk geraakte alles wel uitgeklaard, waarop Ndongala naar eigen zeggen zijn gekochte artikelen teruggaf en zijn geld terug eiste.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Het Nieuwsblad contacteerde naar aanleiding van het incident intussen H&M-woordvoerster Marianna Nerinckx. “Meneer Ndongala zou zich verdacht gedragen hebben en dus hebben we meteen de politie gebeld”, klinkt het in een eerste reactie. “Maar na controle door de agenten bleek dat meneer rechtvaardig betaald had. Ik wil er nog op wijzen dat H&M absoluut pro diversiteit is. Hier werken mensen van overal, met hoofddoek, met dreadlocks, stretch-oorringen, blanken, zwarten, chinezen. Racisme is ons vreemd.”

 Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!