Voetbal4u.be
Mis niets

“Dat ik een Beerschothart heb, helpt wel”

Vanmiddag is het erop of eronder voor Beerschot-Wilrijk. In een onderling duel zal duidelijk worden wie er vanmiddag gaat promoveren naar de Pro League. Beerschot-spelers Tim Matthys (35) en Mo Messoudi (35) speelde dit seizoen nog nooit zo weinig minuten maar ze hebben er weinig problemen mee.

VANMIDDAG MECHELEN – BEERSCHOT! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE PROMOTIEKRAKER BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

Zo heeft Matthys geen uitleg nodig wanneer trainer Vrancken hem bij KV Mechelen op de bank posteert. “Hoeft niet. Na al die jaren ken ik die trainerspraatjes wel. Het heeft altijd een tactische reden als je niet speelt. Terwijl: als een trainer écht in een speler gelooft, past hij zijn tactiek aan die speler aan. Ik wist op voorhand dat er geen hoofdrol ging weggelegd zijn, maar ik had toch op iets meer échte kansen gerekend,” verklaarde Matthys aan Het Laatste Nieuws.

Ook Messoudi speelt niet vaak meer bij Beerschot. “Noch Tim, noch ik hebben ooit zo weinig gespeeld. Toch blijven we positief ingesteld. Dat ik een echt Beerschothart heb, helpt wel. In een andere club zou ik het nog moeilijker hebben gehad met deze situatie.”Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

ZONDAG CLUB BRUGGE – ANDERLECHT! VOORSPEL WIE HET EERSTE DOELPUNT MAAKT EN IN WELKE MINUUT OM KANS TE MAKEN OP 20.000EURO!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS! ONTDEK HET HIER! facebook