Voetbal4u.be
Mis niets

‘Club Brugge gaat Wanyama een waanzinnig salaris voorschotelen’

Club Brugge wil zich graag gaan versterken met Tottenham-middenvelder Victor Wanyama. Volgens Het Laatste Nieuws willen ze dan ook erg ver gaan om hem binnen te halen.

OPGELET! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

De Bruggelingen zijn bereid om een absolute recordprijs te betalen voor de ex-speler van Beerschot. Totttenham hoopt op 12,5 miljoen euro, maar dat zou Club Brugge niet willen betalen. Wellicht hopen ze om en bij de 10 miljoen euro op tafel te leggen.

Dan is er nog het loon van de speler. Club zou bereid zijn om Wanyama jaarlijks meer dan drie miljoen euro bruto te betalen, zelfs als het geen Champions League zou halen. De speler zelf wil alvast graag naar Brugge komen.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!