Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie BREAKING: ‘Junior Edmilson verrast en vertrekt morgen voor het grote geld’

Een verrassende keuze in de loopbaan van Junior Edmilson. De vleugelflitser van Standard Luik had opties ten over maar kiest voor een vertrek naar het grote geld. Hij gaat namelijk spelen in Qatar.

“Morgen vertrek ik naar Qatar”, bevestigt Edmilson aan La Dernière Heure. “Ik zal veel kritiek krijgen voor die keuze, maar ik ben mentaal sterk. Het was een moeilijke week voor mij. Ik onderhandelde ook met Real Sociedad, FC Porto en Fiorentina.”

“Ik heb altijd alles gegeven voor deze club en ben triest dat ik vertrek. Ik had vanavond het rustig aan kunnen doen of niet spelen, maar ik heb alles gegeven. Ik heb mijn keuze gemaakt en daar kom ik niet op terug.”

facebook SUPERTIP!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Na Standard, STVV en opnieuw Standard wordt het Al Duhail Sports voor Junior Edmilson. Die club ging vroeger als Lekhwiya door het leven. Eric Gerets was er een tijdlang trainer. De factor geld speelt een belangrijke rol in zijn keuze. Er ligt jaarlijks 3,5 miljoen euro. Met een contract voor vier jaar vangt Junior Edmilson er 14 miljoen euro.

De 23-jarige flankaanvaller lag nog een jaar onder contract bij Standard. De Rouches zouden een transfersom van 5,5 miljoen euro, waarvan een deel doorgestort dient te worden aan STVV.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebookLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *