Voetbal4u.be
Mis niets

BREAKING: Fred Rutten per direct weg als trainer van Anderlecht

Fred Rutten is per direct opgestapt als trainer van Anderlecht. De Nederlander was pas enkele maanden actief bij de Brusselaars maar de resultaten werden niet echt beter. In onderling overleg hebben ze besloten om de samenwerking te staken.

“Na drie dagen overleg tussen sportieve directie en coach heeft Fred Rutten beslist dat hij geen deel wil uitmaken van het sportieve plan van RSC Anderlecht volgend seizoen. Aangezien hij de sportieve staf alle kansen wil geven om de toekomst optimaal voor te bereiden, zijn beide partijen overeengekomen om de samenwerking per direct stop te zetten.”, klinkt het op de site.

MEESPELEN IS GRATIS! VOORSPEL VANAVOND 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN WIN 50.000!!

BUITENKANSJE! facebook

“De directie apprecieert het werk dat Fred heeft geleverd in moeilijke omstandigheden. Zijn fair play-houding ten opzichte van RSC Anderlecht laat ons toe het sportieve project van volgend seizoen in optimale omstandigheden voor te bereiden”, aldus technisch directeur Frank Arnesen. “We gaan in de beste verstandhouding en met wederzijds respect uit elkaar. We wensen Fred veel succes in zijn verdere carrière.”, staat op er hun website te lezen

 Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *