Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie BREAKING: ‘Anderlecht dankt nieuwe miljoenentransfer aan Club Brugge’

Anderlecht kan op korte termijn weer een zak met miljoenen binnenhalen. Isaac Thelin werd al verkocht en ook Leander Dendoncker staat voor een spoedig vertrek bij Paars/Wit. Het geld wat ze voor Dendoncker zullen ontvangen zal waarschijnlijk worden uitgegeven aan een centrale verdediger.

Nadat Anderlecht al enkele pogingen ondernam om Bubbacar Sanneh van Midtjylland binnen te halen, meldt Het Nieuwsblad dat Paars-Wit opnieuw pogingen wil ondernemen om de Gambiaanse verdediger binnen te halen. En dat heeft twee redenen.

facebook VOOR BELGEN!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET NIEUWE VOETBALSEIZOEN!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

De eerste reden is omdat Anderlecht diep in de buidel kan tasten, na de eventuele opgestreken miljoenen voor Dendoncker. Want Sanneh is een dure vogel, Anderlecht ondernam al meerdere pogingen bij de Denen, dat telkens geweigerd werd door Midtylland. Een tweede reden is de komst van Scholz bij Midtylland, met de komst van de centrale verdediger van Club Brugge hebben de Denen meteen een valabel alternatief voor Sanneh.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebookLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *