Voetbal4u.be
Mis niets

“Bondscoach Roberto Martinez wil als een gek naar Real”

Roberto Martinez zou zijn job als trainer van de Rode Duivels graag willen inruilen voor het hoofdtrainerschap bij Real Madrid.

Zowat alle Spaanse media zijn het erover eens: indien Real zondag faalt tegen Barça, dan moet de huidige trainer Lopetegui inpakken. Er wordt dan ook al druk gespeculeerd over een mogelijke opvolger en daarbij wordt de naam van Roberto Martinez steeds vaker genoemd. “Martinez staat tweede op de verlanglijst en wil ‘als een gek’ naar Real komen. Maar men vreest dat hij te ‘lief’ is voor zijn spelers en de club heeft momenteel nood aan een harde hand, de spelers lijken hun wil om te winnen immers verloren”, stelt Eduardo Inda, journalist en directeur bij OK Diario.

facebook SUPERTIP!! VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! Win €50.000 met jouw voorspelling!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Net daarom zou José Mourinho de voorkeur genieten bij een groot deel van het bestuur, maar de Portugees heeft nog een waterdicht contract bij Manchester United en lijkt daarom, behoudens een ontslag, onhaalbaar. Martinez zou volgens bovengenoemd medium wel bereid zijn om zijn overeenkomst bij de KBVB te verbreken indien wordt voldaan aan de nodige eisen.

Zo zou de ex-trainer van Wigan en Everton een contract van minstens twee en half seizoen ambiëren, zodat hij een project op middellange termijn kan uitwerken. De voetbalbond werd echter nog niet gecontacteerd en een er zou nog geen concrete aanbieding zijn gedaan, maar de sportdirecteuren in Madrid zouden deze piste wel al grondig aan het onderzoeken zijn.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *