Voetbal4u.be
Mis niets

Beerschot-Wilrijk zéker naar Jupiler Pro League bij veroordeling KVM

Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen strijden met zijn tweeen voor het kampioenschap in de Tweede Klasse. Ze hebben beide bijna hetzelfde programma qua sterkte dus het is nog alleszins te zeggen wie de titel gaat pakken.

KVM pakt bij winst van die tweede periode sowieso de titel in de Proximus League, in het geval van een Antwerpse triomf krijgen we nog twee barrageduels tussen beide teams. Tenzij het ticket naar de Jupiler Pro League natuurlijk niet op het veld zal worden uitgereikt. Door het matchfixing-schandaal van eind vorig seizoen dreigt Mechelen bij een veroordeling verplicht te moeten degraderen.

VANDAAG EN MORGEN! VOORSPEL 4 CL-WEDSTRIJDEN GOED EN PAK €50.000!!

MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Een drama voor de club en bij uitbreiding de Belgische voetbalwereld, maar Beerschot zou het wel goed uitkomen. Het Nieuwsblad rekende immers uit dat de Kielse Ratten niet meer kunnen bijgehaald worden in de algemene stand, de twee periodes opgeteld, van de Proximus League. En indien KVM degradeert, gaat het JPL-ticket sowieso naar de nummer twee. Al zal Beerschot zijn promotie ongetwijfeld óp het veld willen afdwingen …Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *