Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie Aime Anthuenis tipt twee titelkandidaten: “Zij zullen er niet ver vanaf zijn”

Volgende week gaat de Jupiler Pro League alweer van start. Voormalig trainer Aime Anthuenis verwacht dat de strijd dit seizoen tussen twee ploegen zal gaan. Zo verwacht de meervoudig ‘trainer van het jaar’ dat het een tweestrijd tussen RSC Anderlecht en titelverdediger Club Brugge. Al is het bij RSCA nog wat afwachten of de aanwinsten meteen zullen renderen. “Bij Anderlecht kan Vanhaezebrouck zich niet meer weg steken achter het gebrek aan spelersmateriaal. Met Dimata en Santini speelde TD Luc Devroe knap op de bal. Voeg daar Musona aan toe en Anderlecht kan over een sterk spitsentrio beschikken. Bovendien kon Hein de ploeg in de voorbereiding naar zijn hand zetten. Coach zijn van Anderlecht betekent spelen voor de titel”, klinkt het in De Zondag.

facebook VANDAAG CLUB BRUGGE – STANDARD LUIK!! Wed op jouw favoriet voor de SUPERCUP & ontvang een €5 free bet voor elke goal zij scoren! KLIK HIER VOOR MEER INFO!! facebook

Bij Club Brugge kan Ivan Leko dan weer grotendeels teren op de automatismen van vorig seizoen. Al weet Anthuenis wel dat ze in Jan Breydel op twee paarden wedden. “Bij Club Brugge geldt hetzelfde. Zij willen presteren in de Champions League terwijl ze niet ver van de eerste plaats zullen af zijn. Ik ben overtuigd dat coach Leko het nodige topmateriaal heeft en krijgt om te bevestigen.”

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebookLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *