Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie Afwezigheid Radja Nainggolan: “Er doet een nieuwe oorzaak de ronde”

Vandaag werd bekend dat Radja Nainggolan niet meegaat naar het WK in Rusland. Hij zit niet bij de 28-koppige selectie van bondscoach Roberto Martinez. Een opvallende gewaarwording En dus heerst er heel wat onvrede over zijn afwezigheid.

facebook SUPERTIP: SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE POTJES UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE VIA UNIBET! (voor actieve klanten) + 80EURO WELKOMSTBONUS! facebook

Naar de specifieke reden voor deze toch wel vreemde beslissing van Martinez is het voorlopig gissen, maar Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad lijkt meer te weten. ‘Nadat lange tijd was gedacht dat het gewoon niet klikte tussen bondscoach Martinez en de excentrieke Antwerpenaar doet nu een nieuw verhaal de ronde: het zou om puur voetbaltechnische redenen gaan. Roberto Martinez vindt hem niet gedisciplineerd genoeg in het spel. De Catalaan heeft het dan over het evenwicht in het elftal of de selectie.”

Maar voor die verklaring toont Vandewalle weinig tot geen begrip. “Zo’n uitleg maakt het eigenlijk alleen maar erger. Dat Nainggolan tijdens het WK invaller zou zijn, daar was tot op zekere hoogte begrip voor op te brengen. Maar dat hij niet tot de 23 beste spelers van het land zou behoren, is niet serieus. Nog eens: hij was één van onze beste spelers en topschutter op het EK 2016.”

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebookLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *