Voetbal4u.be
Mis niets

Belgie BBC ANALYSEERT!: “De Rode Duivels worden wereldkampioen”

Volgens de Engelse BBC worden de Rode Duivels wereldkampioen! De Engelsen zijn onder de indruk van de generatie spelers die Belgie op dit moment heeft rondlopen. Om tot die conclusie te komen werkte de BBC een 7-stappenplan uit. Stap 1: wie is er geen reekshoofd? Sinds het WK van 1998 won telkens een reekshoofd. Hierdoor blijven na stap 1 slechts acht landen over: Frankrijk, Duitsland, Brazilië, Portugal, Argentinië, België, Polen en Rusland.

In stap 2 wordt Rusland geëlimineerd. Het gastland kroont zich zelden tot wereldkampioen. Frankrijk lukte het wel in 1998. Italië faalde in 1990 net als Duitsland in 2006 en Brazilië in 2014.

Wie heeft de slechtste defensie? Dat werd bekeken in stap 3. Met 1.4 tegengoal per wedstrijd in de kwalificatiecampagne valt Polen af. Zo blijven er nog zes landen over: Frankrijk, Duitsland, Brazilië, Portugal, Argentinië en België.

Ook Argentinië en Brazilië zullen geen wereldkampioen worden. Wereldkampioenen komen enkel uit Europa of Zuid-Van de laatste tien WK’s op Europese bodem kon enkel Brazilië vieren in 1958 in Zweden. Nog vier landen: Frankrijk, Duitsland, Portugal, België.

Stap 5: wie heeft de slechtste doelman. Dan kwam de BBC uit bij Rui Patricio van Portugal. Duitsland en Frankrijk hebben met Manuel Neuer en Hugo Lloris wereldtoppers tussen de palen. Ook wij hebben met Thibaut Courtois een van de beste doelman van de wereld.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Wie heeft de minste ervaring? De Fransen doen het met gemiddeld 24,56 caps. Bij Duitsland (43,26) en België (45,13) ligt dit een pak hoger. Nog twee landen: Duitsland en België.

Stap 7 wie is titelverdediger? Sinds Brazilië in 1958 en 1962 kon geen enkele wereldkampioen de titel verlengen. Aangezien Duitsland de titelverdediger is worden de Rode Duivels wereldkampioen!

WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *